Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ASSMANN WSW Components

ASSMANN WSW Components
ASSMANN WSW Components - Pätevä kumppani liittimien, yksittäisten ratkaisujen ja asiakaskohtaisten kaapelikaapelien valmistukseen, hankintaan ja markkinointiin.
Yrityksen kehitys vuodesta 1969 lähtien
Nykyään - perustettu vuonna 1969 - ASSMANN WSW Components on kasvanut maailmanlaajuisesti sähkömekaanisten komponenttien, lämpöhuollon tuotteiden ja tietokoneverkkojen lisävarusteiden asiantuntijoiksi.
Palvelu asiakkaillemme
ASSMANN WSW Components on yksi Elektroniikkateollisuuden logistiikan ja erikoistuneiden kauppa-alan tärkeimmistä yrityksistä. ASSMANNin ammattitaito kattaa myös sen pätevän kehityksen ja valmistuksen. Tämä sisältää oman maailmanlaajuisen osto- ja kaupankäyntiverkostonsa ja on sen logistiikan perusta.
Jatkuva laadunvalvonta
Kaikki tuotteemme ovat täyttäneet ASSMANN-laatukokeen. ASSMANN WSW Components on sertifioitu DIN EN ISO 9001: 2000 mukaisesti. Vuonna 2003 ASSMANN WSW Components otti käyttöön DIN EN ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristöasioiden hallintajärjestelmän. Yrityksemme toimii vain sertifioitujen urakoitsijoiden kanssa.

tuotekategoria

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Networking Solutions
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires - Management
Cables, Wires
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››