Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Amphenol Connex (Amphenol RF)

Amphenol Connex (Amphenol RF)
Amphenol Connex (Amphenol RF) - Amphenol RF on yksi maailman suurimmista RF-liitäntäratkaisujen valmistajista, joiden kokemus ulottuu yli puoli vuosisataa. Täydellinen valikoima RF-yhdysliikennetuotteita käytetään Automotive-, laajakaista-, langattomien lähiverkko- / RFID-, langattomien infrastruktuurien, ilmailuteollisuuden ja instrumenttien markkinoilla. Tuotevalikoimamme vaihtelevat liittimistä kaapelikokoonpanoihin passiivisiin RF-komponentteihin, kuten vaimentimiin ja RF-kytkimiin.
Sovellusapu on silloin, kun se alkaa ja Amphenol RF on valmis tukemaan kaikkia tarpeitasi. Käyttämällä yhteistyösuunnittelua RF-divisioonan, Danburyin, CT: n ja sisaryritysten välillä ympäri maailmaa, voimme saavuttaa ympärivuorokautisen tekniikan kehitysympäristön, joka vastaa toimintaympäristöämme.
Meidän myyntiedustajista asiakkaillemme kaikilla osapuolilla on helppo ja nopea pääsy kehitystyöntekijöillemme. Käyttämällä huipputeknisiä suunnittelu- ja analyysityökaluja sekä internet-työkaluja, jotka mahdollistavat suunnittelutietojen siirron reaaliaikaisesti, henkilökuntamme pystyy tarjoamaan korkeimman tason omistettu asiakaspalvelua.
Amphenol RF: llä on maailmanlaajuinen myynti, markkinointi ja valmistus Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa, Danbury, Connecticut, USA. Ensisijaiset valmistuspaikkamme sijaitsevat Shenzhenissä Kiinassa; Tainan, Taiwan; Nogales, Meksiko; ja Danbury, CT, USA. Samankaltaisiin tuotteisiin kuuluvat Amphenol, Amphenol Advanced Sensors (aiemmin GE Sensing), Amphenol Aerospace Operations, Amphenol Commercial Products, Amphenol FCI, Amphenol Industrial, Amphenol Pcd, Amphenol Sine Systems, Amphenol SV Mikroaaltouuni.

tuotekategoria

RF/IF and RFID
Relays
Connectors, Interconnects
Tools
Kits
Hardware, Fasteners, Accessories
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››