Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Amprobe

Amprobe
Amprobe - Amprobe Test Tools aloitti 1940-luvun lopulla sen ensimmäinen patentoitu tuote Clamp-on Ammeter. Viimeisten 60 vuoden aikana Amprobe-nimestä on tullut synonyymi pinnoittamittareille, ja sen jälkeen se on laajentanut tuotevalikoimaansa yli 250 tuotteeseen.
Valmiiksi johtava laatu- testauslaitteisto sähkö-, huolto-, rakennus- ja LVI-markkinoiden ammattilaisille. Amprobe tarjoaa nykyään laajan valikoiman koelaitteita, kuten ammattilaisten suosima valinta. Runsaasti monipuolisia tuotteita, joihin kuuluvat kiinnitysmittarit, täydellinen monimetrejä, LVI-mittauslaitteita, tehonlaadun analysaattoreita, sähkötestaajia ja johdin / piirin merkkiaineita. Amprobe on laajentanut painopistettäan erikoistuneeksi Power Quality (PQ) -laitteistosta, joka tarjoaa täydellisen valikoiman hienostuneita laitteita PQ-muuttujien kenttäkokeiden mittaamiseen ja tallentamiseen, kuten teho, energia, harmoniset, piikit, sags ja surges.

tuotekategoria

Discrete Semiconductor Products
Relays
Circuit Protection
Tools
Test and Measurement
‹‹123456789››