Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Bud Industries, Inc.

Bud Industries, Inc.
Bud Industries, Inc. - Bud Industries, Inc. on johtava elektroniikan ja tietoliikennekauppojen koteloiden valmistaja. Bud Industries tarjoaa innovatiivista muotoilua varten ensimmäisen pinottavan muovisen elektroniikan kotelon, ensimmäisen täysin läpinäkyvän NEMA-luokan kotelon sekä joukon kannettavia alumiinilaatikoita, jotka mahdollistavat siirrettävyyden sovelluksissa, joissa se ei ollut aiemmin mahdollista.
Bud-linjan muita elementtejä ovat pienet kädessä pidettävät laatikot ja suuret kaappitelineet, ja niihin kuuluu tavallisia elektronisia koteloita, mukautettuja elektronisia koteloita, lisävarusteita, kiinnikkeitä, korttitelineitä, kaappien telineitä, avoimia telineitä, palvelinkoteloita ja sijoituspaikkoja. Nämä tuotteet ovat saatavana muovista tai metallista ja ne voivat olla joko vakiomallit tai suunniteltu NEMA-vaatimusten mukaisiksi. Koteloihin kuuluvat hyllyt, pyörät, pistorasiat ja tuulettimet. Saatavilla on myös muokattuja standardi- ja mukautettuja tuotteita, samoin kuin täydellinen suunnittelutuki.

tuotekategoria

Connectors, Interconnects
Prototyping, Fabrication Products
Line Protection, Distribution, Backups
Hardware, Fasteners, Accessories
Development Boards, Kits, Programmers
Cables, Wires - Management
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››