Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Copal Electronics

Copal Electronics
Copal Electronics - Vuonna 1967 perustettu Copal Electronics ja Nidec Corporationin tytäryhtiö on maailmanlaajuinen toimittaja televiestinnän, tietokoneiden, teollisuuden, lääkinnällisten laitteiden ja puolijohdelaitteiden markkinoilla. Näille markkinoille suunnitellut ja valmistetut tuotteet sisältävät trimmeri- ja tarkkuuspotentiometrit, kytkimet, optiset anturit ja DC-tuulettimet. Copal on laajentanut myös uutta tuotekehitystoimintaansa alueille, joihin kuuluvat piin paineanturit, monikulmio-laserskannerit, DC-turbo-puhaltimet ja lämpöeristetyt vaimentimet.
Osana Copalin strategiaa tarjota markkinoille yksi suurimmista teollisuuskytkennätuotteista yhdeltä toimittajalta, Copal Electronics valmisti Fujisoku Oyj: n vuoden 2007 lopulla hankinnan. Tämä hankinta lisäsi paneeliin asennettavia valitsimia, keinuvipua, vipua, painonappia ja laukaisee kytkimet laajalle valikoimalle, jonka Copal on valmistanut. Vaihda tuotekehitys on yhdistetyn tuoteryhmän painopiste markkinoiden vaatimusten täyttämisessä standardi- ja räätälöidyille kytkentäratkaisuille.
Copal Electronics ylläpitää maailmanlaajuisia asiakastukivalmiuksia alueellisten tuote- ja asiakaspalvelutoimistojen kautta, jotka sijaitsevat Saksassa, Kiinassa, Japanissa, Singaporessa, Koreassa ja Yhdysvalloissa. Useita tuotteita valmistavat laitokset sijaitsevat Japanissa, Kiinassa ja Vietnamissa.

tuotekategoria

Sensors, Transducers
Switches
RF/IF and RFID
Transformers
Test and Measurement
Potentiometers, Variable Resistors
Optoelectronics
Motors, Solenoids, Driver Boards/Modules
Fans, Thermal Management
Development Boards, Kits, Programmers
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹123456789101112131415››