Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Cosel

Cosel
Cosel - Cosel Co Ltd on maailmanlaajuinen valmistaja hyllykytkimen virtalähteistä ja EMI-suodattimista vuodesta 1969 lähtien. Käyttämällä uusinta tekniikkaa ja huipputekniikkaa Cosel tarjoaa pienempiä korkean hyötysuhteen tuotteita AC / DC ja DC / DC varten Medical ja ITE-sovelluksia. AC / DC-tuotteet vaihtelevat 3W: sta 10KW: iin levytasolla, avoimella kehyksellä, DIN-kiskoilla, modulaarisilla ja suljetuilla versioilla.

DC / DC -tuotteita tarjotaan 1,5 W: sta 700 W: iin levytasolle ja DIN-kiskoon asennettaville kokoonpanoille. Useimmat DC / DC-muuntimet ovat vakiolomakkeen tekijöitä. EMI-suodattimia on saatavana 3A-600A mukaan lukien aurinkosähkösovelluksiin. Monet EMI-suodattimista on varustettu myös DIN-kiskoon. Cosel on sitoutunut äärimmäiseen korkeaan laatuun alan alhaisimmilla kenttävirheillä. Cosel tarjoaa suoran kenttätuen ja vahvan insinöörityön tuen asiakkaille.

tuotekategoria

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Filters
‹‹123456789101112131415››