Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

DEUTSCH ICT / TE Connectivity

DEUTSCH ICT / TE Connectivity
DEUTSCH ICT / TE Connectivity - TE Connectivityn DEUTSCH-teollisuusympäristöä saumattomat sähköliittimet ovat raskaita liittimiä, jotka on suunniteltu kestämään likaa, kosteutta, suolahöyryä ja maastoa. DEUTSCH-liittimet on valmistettu kovasta kestomuovista tai kestävästä alumiinista ja niissä on silikonitiivisteitä ja läpivientireikiä, jotka estävät kontaminaation. Liittimet ovat suorakaiteen muotoisia ja sylinterimäisiä rungon muotoisia ja ne mahtuvat kaapelimittareihin 4 AWG: stä 22 AWG: hen (25 mm2 - 0,35 mm2).
DEUTSCH-liittimiä on saatavana syvennysjärjestelyissä 1-128 ja linjalla, laipoilla ja PCB-kiinnitysvaihtoehdoilla. Liittimet hyödyntävät kontakteja, joita voidaan käyttää vaihtokelpoisesti useiden DEUTSCH-liittimien tuotelinjoissa, mikä parantaa suorituskykyä, luotettavuutta ja huollettavuutta vähentämällä johtosarjan kokoonpanon muutoksia. Saatavilla on myös useita lisävarusteita, jotka täyttävät erityiset suunnittelutavoitteet, mukaanlukien saappaat, tiivisteet, takoraudat, langansyöttölaitteet ja kiinnityspidikkeet.

tuotekategoria

Connectors, Interconnects
‹‹123456789101112131415››