Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

E-Switch

E-Switch
E-Switch - E-Switch, Inc. on johtava sähkömekaanisten kytkinten toimittaja, joka tarjoaa yhden nykyaikaisimmista kytkinradoista. Tuotevalikoima laajenee edelleen vuosittain uusilla tuotteilla, jotka palvelevat markkinoita mukaan lukien; teollisuus-, elektroniikka-, audiovisuaaliset, lääketieteelliset laitteet ja laitteet, kunto ja hyvinvointi, tietokoneiden oheislaitteet, kuluttajat, laitteet ja monet muut. Asiakkaiden kysyntä on lisännyt useita uusia tuotteita, mukaan lukien uudet sarjakuvat, snap-action; liukukytkimet, suljetut, valaistut ja anti-vandaliset painikekytkimet; SMT-painikekytkimet; ja valaistut keinukytkimet. E-Switch on tuottanut innovatiivisia ja laadukkaita kytkimiä maailmanmarkkinoille vuodesta 1979 lähtien.
Minneapolisissa Minnesotassa pääkonttori sijaitsee E-Switchilla, jolla on paikallisia edustajia, insinöörejä ja tilinpäälliköitä, jotka antavat apua ja nopeaa vastausta 3D-piirustushakemuksiin ja muihin kyselyihin sekä huippulaadukkaaseen malliohjelmaan, jonka avulla insinöörit voivat tutkia ja hyväksyä kytkimet lopputuotesovelluksiin.

tuotekategoria

Sensors, Transducers
Switches
Circuit Protection
Optoelectronics
Kits
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Cables, Wires - Management
‹‹123456789101112131415››