Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ECS Inc. International

ECS Inc. International
ECS Inc. International - Vuonna 1980 perustettu ECS Inc. International on kasvanut maailman tunnetuimpia ja kokeneempien taajuusohjauksen hallintatuotteiden valmistajiin. Sylinterimäisistä virityshaarukoista kiteisiin ja uuniin ohjattuihin oskillaattoreihin, ECS Inc. tarjoaa alan kattavimman taajuusohjauslaitteen.
Palkitut ISO9001 / 2000- ja QS-9000-sertifikaatit sekä muiden maailmanlaajuisten sertifikaattien etsiminen ovat tehneet ECS Inc: stä globaalin yhteistyökumppanin luotettavien taajuuksien hallintatuotteille. ECS on tällä hetkellä läpi TS16949: 2002 -rekisteröinti, joka korvaa nykyisen QS-9000-sertifikaatin.
65 000 neliömetrin teollisuuskeskittymissä meillä on neljä (4) 10K puhdasta huoneympäristöä kansainvälisen standardin 209 mukaisesti. Automaattiset kalibrointi- ja testauspalat, ympäristötyötilojen laboratoriot, eristyneet vanhat huoneet ja prototyyppilaboratoriot täydentävät näitä laitteita.
ECS Inc: n jatkuvan kasvun myötä se on osoittanut, että sillä on johtamis-, valmistus- ja taloudelliset resurssit tukemaan asiakkaitamme nykyisillä vaativilla markkinoilla kaikilla toimialoilla.

tuotekategoria

RF/IF and RFID
Kits
Inductors, Coils, Chokes
Filters
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹123456789101112131415››