Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

General Cable

General Cable
General Cable - General Cable on Pohjois-Amerikan suurin lanka- ja kaapeli- valmistus. General Cable on ollut alan johtava yritys yli 170 vuoden ajan. Heidän lanka- ja kaapelituotteet auttavat teknologioiden rakentamisessa, ylläpidossa ja edistämisessä maailmamme yhdistää energia- ja tietorakenteita. Ne palvelevat asiakkaita kaikissa tärkeissä markkinakanavissa, mukaan lukien energia, rakentaminen, teollisuus, erikoisuus ja viestintä. General Cable toimii Amerikassa ja Euroopassa tuotantolaitosten ja teknisten laitosten näillä alueilla.
General Cablesin Carol® -merkkiset kaapelit auttavat vastaamaan lähes kaikkiin elektronisten, sähköisten, instrumentointi- ja ohjaussovellusten ominaisuuksiin. Elektroniset kaapelit sisältävät koukkujohtoja, monijohtoisia ja parikaapeleita ja koaksiaalikaapeleita. Exzel®-kaapelien erikoislinja tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja suorituskyvyn teollisissa koneissa, joissa erittäin automatisoidut prosessit jatkuvat entisestään. General Cablesin Carol Brand -kaapelien tuotteet tarjoavat kannettavaa tehoa ja tukevat teollisuusautomaatiosovelluksia korkealuokkaisten kumijohdoidemme kanssa. Carol Brand -kaapelilla voit luottamuksellisesti määritellä oikeat kaapelit suunnittelusovellukseen.

tuotekategoria

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Line Protection, Distribution, Backups
Industrial Controls
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››