Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

LED Engin

LED Engin
LED Engin - Kalifornian Piilaaksossa sijaitseva LED Engin, Inc. on erikoistunut erittäin kirkkaisiin, erittäin kompakteisiin kiinteät valaistusratkaisuihin, joiden ansiosta valaistussuunnittelijat ja insinöörit voivat vapaasti luoda tinkimättömiä mutta energiatehokkaita valaistuskokemuksia.
LuxiGen ™ -alusta - emitterin ja objektiivin yhdistelmä tai integroidun moduuliratkaisun ansiosta valoteho on erinomainen, vaihtelevat välillä 3 - 90W, monenlaisia ​​värejä, kuten valkoisia, monivärisiä, viritettäviä valkoisia, UV- ja IR-valoja. Pieni koko yhdistettynä voimakkaaseen tehoon mahdollistaa aiemmin saavuttamattoman suunnittelun vapauden missä korkean virtauksen tiheys, suuntavalo vaaditaan. LED Enginin pakkausteknologiat johtavat teollisuuteen tuotteilla, joilla on alhaisin lämpöresistanssi, suurin vuon tiheys ja täydellinen luotettavuus, mikä mahdollistaa pienikokoiset ja tehokkaat kiinteät valaistusratkaisut.

tuotekategoria

Optoelectronics
‹‹123456789101112››