Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Linx Technologies

Linx Technologies
Linx Technologies - Linx Technologies tekee langattomasta yksinkertaisesta kehittämällä ja valmistelemalla langattomia tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä kaikille ammattitason käyttäjille. Yrityksen RF-moduulit, kauko-ohjaimet, arviointisarjat ja master-kehitysjärjestelmät ovat yksinkertaisia ​​laitteistokokoonpanoja ja selkeitä dokumentaatioita. Linx-tuotteiden ansiosta insinöörit ja harrastajat voivat yksinkertaisesti integroida langattomat ominaisuudet ilman suunnittelun RF-toiminnallisuuden vaivaa ja kustannuksia tyhjästä.
Linx-moduulien käyttöönottoa tarvitseville asiakkaille Linx tarjoaa suunnittelupalveluja, mukaan lukien aluksella asetteluavusta, ohjelmointia, sertifikaattien neuvontaa ja pakkausten suunnittelua. Monimutkaisemmissa RF-ratkaisuissa Apex Wireless, Linx Technologiesin jako, luo optimoidut mallit RF-komponenttien ja kiinteän ohjelmiston avulla, jotka on valittu asiakkaan sovellukseen.
Linxin antennitekijäryhmällä on alan laajin valikoima antenneja monenlaisiin sovelluksiin. Asiakkaat, joilla on erikoistarpeita, ovat käytettävissä antennit ja suunnittelupalvelut sekä antennin suorituskyvyn simuloinnit kehityksen nopeuttamiseksi.
Linxissa on myös erilaisia ​​RF-liittimiä, kaapelikokoonpanoja ja akunpitimiä. Mukautetut kaapelikaapelit ovat saatavana asiakkaille, joilla on erikoistarpeita. Näitä tuotteita aiemmin myytiin Connector City -merkin alla.

tuotekategoria

Integrated Circuits (ICs)
RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Kits
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››