Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Lumex, Inc.

Lumex, Inc.
Lumex, Inc. - Lumex, Inc. 30 vuotta, Lumex on maailmanlaajuisesti johtava optoelektroniikkateollisuus, jolla on laaja valikoima tehokkaita, suorituskykyisiä LED-valoja ja LCD-näyttöjä alalla. Tuhansilla vakiotuotteilla ja keskittyen osittain mukautettuihin ja omaperäisiin malleihin Lumex on arvokas resurssi laatuun ja innovointiin. Lumexin optinen alue kattaa laajan spektrin, mukaan lukien UV-näkyvät ja näkyvät infrapunat. Lumexin teknisen suunnittelun asiantuntijoiden tiimi ovat asiantuntijoita kehittäessään tehokkaasti älykkäitä ratkaisuja monimutkaisimmista suunnittelumallistuksista.
Lumexilla on maailmanlaajuinen jalanjälki maailmanlaajuisen pääkonttorin ulkopuolella Chicagosta ja Aasian pääkonttorista Taiwanissa. Tuotantokyky Yhdysvalloissa, Kiinassa, Taiwanissa ja Thaimaassa Lumex pystyy tukemaan yli 23 loppumarkkinoita yli 80 000 asiakkaalla sekä suoraan että jakelukanavien kumppaneiden kautta. Viimeisen 30 vuoden aikana nimi Lumex on tullut synonyymi laatuun ja suorituskykyyn ympäri maailmaa.

tuotekategoria

Sensors, Transducers
Switches
Isolators
Circuit Protection
Optoelectronics
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››