Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Matrix Orbital

Matrix Orbital
Matrix Orbital - Vuodesta 1995 lähtien Matrix Orbital on suunnitellut, valmistanut ja toimittanut innovatiivisia LCD-ratkaisuja edistykselliseen teknologiaan, puolustukseen ja ilmailu- ja avaruusteollisuuteen sekä yhä kasvavaan luetteloon yrityksistä, jotka tarvitsevat teollisen instrumentoinnin, joka sisältää täydellisen digitaalisen tietonäytön. Matrix Orbital LCD -yksiköt ovat johtavia insinöörejä, jotka haluavat tehokkaan suunnittelun ja helpon ja kustannustehokkaan toteutuksen.
Ennen Matrix Orbital -tekniikan käyttöönottoa olemassa olevat nestekidenäytöt olivat hankalia ja aikaa vieviä liitettäviksi projekteihin ja tuotteisiin. Matrix Orbital -insinöörit ratkaisivat tämän ongelman suunnittelemalla vallankumouksellisen älykkään sarjaliitännän LCD-laitteille. Käyttämällä omaa teknologiaa Matrix Orbital valmistaa LCD-ratkaisuja, jotka tarjoavat erilaisia ​​kokoja, muotoja, värejä, toimintoja ja innovaatioita teollisuuden tarpeiden mukaan.

tuotekategoria

Prototyping, Fabrication Products
Optoelectronics
Industrial Controls
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››