Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

RF Solutions

RF Solutions
RF Solutions - PIC-kehitystyökalut. ICEPIC-sarjan In-Circuit emulators on alentanut kustannuksia kehittää Microchip PIC. Ensimmäinen ICEPIC lähetettiin toukokuussa 1995, sen jälkeen olemme toimittaneet yli 10 000 yksikköä, jotka tekevät ICEPICista maailman suosituimman emulaattorin.
Microchip Technology on päättänyt levittää tuotteen meille ja myös integroida tuotteen omaan MPLAB-käyttöjärjestelmäänsä. Tarjoamme myös ohjelmoijia, C-kääntäjiä, BASIC-kääntäjiä, erilaisia ​​viitekirjoja, opetusohjelmia ja projektilevyjä, jotka tarjoavat PIC-mikrokontrollerin täydellisen kehityksen laitteiston lähteen.
Valmistuslaitos
Meillä on 10 000 neliömetriä. Mamiyan täysin automaattisella Pick & Place-koneella ja Blundellin kaksois-aaltovahvistimen avulla. Tämä takaa korkean laadun ja antaa meille mahdollisuuden tarjota maailmanluokan tuotantolaitos.

tuotekategoria

Integrated Circuits (ICs)
Discrete Semiconductor Products
RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Test and Measurement
Networking Solutions
Development Boards, Kits, Programmers
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹123456789101112››