Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Riedon

Riedon
Riedon - Riedon 45 vuotta Riedon on ollut vertikaalisesti integroitu, maailmanlaajuisesti johtava tarkkuus- ja tehovastusten suunnittelu ja valmistus. Käyttämällä uusinta lanka-, ohutta ja paksua kalvoa sekä kalvoteknologiaa Riedon tarjoaa yhden vastatuotteen laajimmista tuotevalikoimista.
Riedonin tekninen tukitiimi, asiakaspalvelukeskus ja valmistustoiminta sijaitsevat Los Angelesissa, Yhdysvalloissa, ja lisäksi valmistetaan Tecate, Meksiko. Lisäksi Aasian markkinoita tukee Shanghai-tukikeskus. Riedon on selvästi sijoitettu palvelemaan maailmanlaajuista asiakasta.
Riedonilla on yli 70 ainutlaatuisen vastus sarjan tuotevalikoima ja kyky tarjota räätälöityjä tuotteita, joilla on parhaat aloitusajat. Tuotteitamme löytyy sovelluksista, kuten valkoisista tavaroista, autoteollisuudesta, teholähteistä, televiestinnästä, teollisuudesta, lääketieteellisestä, avaruustutkimuksesta ja sotilasta.
Riedon on asiakaslähtöinen organisaatio, joka on päättänyt tulla kumppaniksesi tehovastustarpeisiisi. Teemme sen, mitä sanomme!

tuotekategoria

Integrated Circuits (ICs)
Resistors
Circuit Protection
Kits
‹‹123456789101112131415››