Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Schaffner EMC, Inc.

Schaffner EMC, Inc.
Schaffner EMC, Inc. - Schaffner on kansainvälinen johtaja sähkömagneettisen yhteensopivuuden ja sähkölaadun aloilla, joka toimittaa komponentteja, jotka tukevat sähköenergian tehokasta ja luotettavaa käyttöä. Asiakkaat hyötyvät Schaffner-konsernin teknisestä osaamisesta korkean suorituskyvyn omaavien tuotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin, jotka tarjoavat optimaalisen ja virheettömän toiminnan sekä kaikkien korkeiden laatu- ja suorituskykyvaatimusten noudattamisen.
Schaffner-konsernin tuotteiden ja palveluiden avulla on keskeinen rooli uusiutuvien energialähteiden tukemisessa käytettävien tekniikoiden edistämisessä, elektronisten laitteiden ja järjestelmien luotettavuuden varmistamisessa sekä energiatehokkuuden parantamisessa.
EMC- ja sähkölaitteiden komponentit ja moduulit sekä laaja valikoima laitteiden valmistajia ja järjestelmäintegraattoreita tarjoavat Schaffner-konserni pyrkii johtamaan markkinajohtajuutta kaikissa tuote- ja palveluluokissa.

tuotekategoria

Connectors, Interconnects
Transformers
Inductors, Coils, Chokes
Filters
Fans, Thermal Management
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››