Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Sunon

Sunon
Sunon - Vuonna 1980 perustettu Sunonwealth Electric Machine Industry Company Limited on aina pitänyt kiinni "Brand, Innovation and Value" liiketoimintafilosofista. Askel askeleelta, se on nyt maailmanlaajuisesti johtava tarkkuusmoottoreiden, minipuhaltimien ja lämpömoduulien aloilla.
Sunon suunnittelee ja valmistaa täyden valikoiman tehokkaita tuulettimia, puhaltimia ja jäähdyttimiä. Yhtiö on sitoutunut toimittamaan laajan valikoiman laadukkaita aksiaalipuhaltimia ja puhaltimia, joihin kuuluvat DC-harjaton puhaltimet, mikro-DC-puhallimet, CPU-jäähdyttimet, grafiikkapiirin jäähdyttimet ja AC-tuulettimet. Sunon valmistaa joitakin teollisuuden pienimpiä, ohuimpia ja tehokkaimpia tuulettimia ja puhaltimia, joiden koko vaihtelee ulkohalkaisijaltaan 0,315 tuumaa (10 tuumaa) ja paksuudeltaan 0,157 tuumaa (4 mm) - 1,5 tuumaa (38 mm). Asiakkaille on tarjolla yli 700 erilaista mallia.
Sunonin tuulettimet, puhaltimet ja jäähdyttimet löytyvät sovelluksesta useilla teollisuudenaloilla ja tuotteilla. Yhtiön tuotteita käytetään useissa maailman suosituimmissa henkilökohtaisissa tietokoneissa, työasemissa, palvelimissa, verkkoliitännät, skannerit, tulostimet ja paljon muuta. Toimistolaitteissa Sunon-tuotteet löytyvät kopiokoneista, faksilaitteista ja projektoreista. Sunon on yhtä lailla kodinkoneiden markkinoilla, sillä se soveltuu jääkaappien, ilmanpuhdistimien ja ilmanlämmittimien käyttöön. Muita markkinoita ovat lääketieteelliset, laboratorio- ja valmistuslaitteet sekä myyntiautomaatit.

tuotekategoria

Optoelectronics
Fans, Thermal Management
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››