Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Tensility International Corporation

Tensility International Corporation
Tensility International Corporation - Tiheys on asiakaskohtainen kaapelirakenteiden yritys, joka tukee insinöörejä, OEM-valmistajia ja jakelua kaikkialla maailmassa. Liikkumiskyvyn liiketoimintakäytännöt ja -filosofit ovat innoittamana kaapelin ominaisuuksista: vahvuus, puhtaus ja joustavuus.
Vahvuuteen perustuvat vahvuudet ovat kahdessa päätuoteryhmässä: dc-virtakaapelit ja audiokaapelit. Digi-Keyin kireyskaapeliverkko kattaa useimmat tavalliset sovellukset. Tensility on kuitenkin erikoistunut luomaan kaapeli, joka on erityisesti suunniteltu asiakkaan sovellukselle. Jos johto on liian lyhyt tai pitkä tai liitintä on muutettava, vetolujuus helpottaa prosessin täsmällisen kaapelin määrittämistä mille tahansa sovellukselle.
Kestävyys toimittaa myös monenlaisia ​​epätavallisempia kaapeleita räätälöidyistä overmolded-johtosarjoista erittäin monimutkaisiin kokoonpanoihin. Koska jokainen tuote on suunniteltu tilaamaan, mukaan lukien kaapelit, jotka on rakennettu Digi-Key: iin täydentämään liitinvalmistustarvikkeita, asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja toteuttaminen on Tensilityn ensisijainen tavoite.

tuotekategoria

Connectors, Interconnects
Tools
Power Supplies - Board Mount
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››