Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Torex Semiconductor Ltd.

Torex Semiconductor Ltd.
Torex Semiconductor Ltd. - Torex on johtava CMOS-virranhallinta-IC: t, jotka kohdistuvat paristokäyttöisiin ja energiatehokkaisiin sovelluksiin. Torex on erikoistunut CMOS-analogiteknologiaan, jossa LDO-jännitteensäätimet, jännitemittarit ja DC / DC-muuntimet muodostavat keskeisen tuotevalikoimamme. Laserleikkauksen avulla voimme tarjota 1% ja 2% tarkkuuslaitteita. Monet laitteistomme ovat saatavilla 0,05V: n välein.
Muita Torex-tuotteita ovat latauspumppu-ICs, Multi-Chip -moduulit, mosfeetit, opamparit, oskillaattorit, PLL-kello-generaattori-ICs, Schottky-estediodit, akkulaturi-ICit, Hall Effect -liitännät ja kuormakytkimet.
Torex tarjoaa ainutlaatuisen GO "Green Operation" -energian säästötoiminnon. Monet laitteistomme pystyvät vaihtamaan automaattisesti tai manuaalisesti suuren nopeustilan ja virransäästötilan välillä kuormitusvirran mukaan.
Torex tarjoaa joitain pienimpiä paketteja maailmassa. Kaikki laitteet ovat RoHS-vaatimusten mukaisia, ja täydellinen tuotevalikoimaamme on myös halogeeni ja antimoni ilmaiseksi vuoden 2010 toisella neljänneksellä.

tuotekategoria

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
Discrete Semiconductor Products
RF/IF and RFID
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››