Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation - Luomalla maineensa erittäin luotettaviin tuotteisiin ja erinomaiseen palveluun, 35 vuoden johdonmukaisuus on saanut VersaLogicilta mainetta, joka on alan luotettavin sulautettu tietokoneyritys. VersaLogic toimittaa huippuluokan sulautettuja tietokoneita ja asiantuntevaa teknistä tukea kriittisille markkinoille, kuten lääketieteelliselle ja puolustusteollisuudelle.
Onko projektin onnistuminen riippuvainen sulautetusta tietokoneesta? Selvitä, miksi OEM-valmistajat ympäri maailmaa luottaa siihen, että VersaLogic on tärkeimpien koneiden ja laitteidensa sisällä.
VersaLogic tarjoaa laajan valikoiman täydellisiä yksittäiskorttikoneita (SBC). Nämä itsenäiset tietokoneet vastaavat desk-top-tietokonetta, mutta pienemmässä, kestävämmässä ja luotettavassa paketissa. Useimmilla on tavalliset tulot ja lähdöt, kuten näppäimistö, USB, video, Ethernet ja paljon muuta.
VersaLogicin sulautetut tietokoneet on suunniteltu vaativimpiin sovelluksiin. Pienikokoisista (luottokorttikokoista) teollisuusstandardeihin PC / 104- ja EBX-kokoisiin levyihin käytetään niiden x86-yhteensopivia tietokoneita aina, kun luotettavuus laskee. Ne viihtyvät kovimmissa ympäristöissä, mukaan lukien lämpötila-ääripäät (-40 ... + 85 ° C), shokki, tärinä ja kosteus.
Kaikki VersaLogic-tietokoneet ovat x86-yhteensopivia, käyttävät tavallisia Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmiä ja tutut kehitystyökalusi sovellusten luomiseen. Käytössäsi lääketieteen, puolustuksen, ilmailu- ja teollisuusautomaation kriittisiin projekteihin VersaLogic seisoo jokaisen myymänsä alustan takana ja tukee sitä palkitulla palvelulla ja teknisellä tuella. Lisätietoja on alla olevasta Yritystieto-välilehdestä.

tuotekategoria

Embedded Computers
Development Boards, Kits, Programmers
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹1234567891011››