Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Hammond Electronicsin UV-stabiloitu polykarbonaattikotelo

Vakavissa olosuhteissa teollisuusympäristöt huomioon ottaen Hammond Electronicsin ABS- ja UV-stabiloidut polykarbonaattikotelot 1554-litteä kansi ja 1555-tyyliset kansialueet tarjoavat IP66-tiivisteen sekä mekaanisen suojan.Vaaleanharmaat RAL 7035 -kotelot on suunniteltu asentamaan piirilevyjä tai DIN-kiskoon asennettavia osia. IP66-tiiviste saavutetaan yhden kappaleen silikonitiivisteellä kielen ja uratiivisteen avulla.

23 kokoa 66 x 66 x 41 - 239 x 160 x 119 mm saatavana ovat litteät ja tyylikkäät itsestään värjätyt, kirkkaat ja läpikuultavat kannet.Laippatut kannet 10 kokoa, 119 x 66 x 42 mm 180 x 119 x 62 mm, lisäävät turvallisuutta estämällä pääsyn sisätiloihin irrottamatta koteloa pinnasta, johon se on kiinnitetty.

Suojapeitteisiin kuuluu syvennys, joka soveltuu kalvonäppäimistön asentamiseen ja varustettu myös PCB-kiinnityspäillä.Alustat on varustettu sisäisillä DIN-kiskoilla, joissa on vain kaksi kokoa, ja seinätelineet PCB: n tai valinnaisten sisäpaneelien kiinnittämiseen ovat saatavilla kaikissa versioissa.

Lisävarusteena saatava jalkasarja on myös saatavilla. Lisävarusteena saatavia teräspaneeleja, jotka sopivat raskas komponenttien kiinnittämiseen, voidaan asentaa pohjaan integroituihin kiinnityspisteisiin. pohjalla on myös valetut urat, jotta 1,6 mm: n paksuiset PCB: t asennettaisiin pystysuoraan koteloon.