Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Näkökulma: Farmaseuttinen elektroniikka lupaa todellista parannusta potilaille

Viewpoint: Pharmaceutical electronics promise real improvements for patientsLaitteiden jakelua auttavat välineet tarjoavat kaksi tarkoitusta: vähentää lääketieteellisten lääkemääräysten virheitä ja käsitellä käyttämättömiä tai tarpeettomia lääketieteellisiä jätteitä.

Medtech-koneet, jotka tunnistavat, mitkä lääkkeet ovat yhteydessä potilaaseen ja autodispensoivat oikean lääkityksen ja oikeaan annostukseen erityistarpeisiin, ovat keino vähentää reseptivirheitä.

Sähköinen atomi-voimamikroskopian (AFM) kehittyminen on lääketieteellisten innovaatioiden kärjessä, joiden tarkoituksena on tutkia ja parantaa lääkeaineiden jakelujärjestelmiä, kuten IVs-lääkkeitä. Herkät laitteet voivat säätää huumeiden käyttäytymistä tai luoda hälytyksiä, jos lääke ei toimi tai aiheuta haittaa.

Vaikutus terveydenhuoltoon

Lääkeaineita voidaan määrätä tai antaa. Kun NHS-sairaaloissa on määrätty, hämmästyttävät 85% lääkemääräyksistä kirjoittavat nuoret lääkärit. Osastoilla ja toimistoteattereissa, joissa on käytössä huumeidenkäyttöjärjestelmiä, kuten IVs, konsultit todennäköisemmin päättävät nopeasti, mitä tarvitaan ja kuinka paljon.

Valitettavasti aina, kun on olemassa inhimillistä osallisuutta, on inhimillisiä virheitä ja jätteitä. On selvää, että farmaseuttiset virheet voisivat välttää apteekkituotteilla robotiprogeenien avulla, jotka antavat tarkan panoksen kuin pientä lääkärin allekirjoitusta.

Yli miljardi lääketieteellistä hoitoa vuodessa, ja lääketiede on yleisimpiä interventioita kaikissa terveydenhuoltopalveluissa, ja kyseiset luvut ovat aina valtavia. Yhdistynyt kuningaskunta on yksi johtavista huumehallintoon liittyvien virhemäärien ymmärtämisestä ja onnistuneesti pitää tämän verokannan alhaisena verrattuna muihin maihin.

On kuitenkin olemassa 237 miljoonaa virheta vuodessa, joista kolme neljäsosaa johtaa jonkin verran haittoihin ja 712 kuolemantapausta vuodessa suoraan lääkkeistä.

Tulevaisuus farmaseuttiselle elektroniikalle

Jos muistat äskettäin 15 vuotta sitten, meillä ei ollut avaimenreikää, ja nyt robotin aseiden avustaminen näiden toimintojen aikana, kehittynyt farmaseuttinen tekniikka on, jossa Medtechilla on suurin vaikutus.

Minikaalinen elektroniikka, joka tutkii mikroskooppisella tasolla, solunsisäisen aktiivisuuden ja suunniteltujen nanomateriaalien toiminnan välinen suhde tutkii nanopartikkelien huumeidenkäsittelyjärjestelmiä.

Suuri osa tunnetuista tiedoista jo tutkii nanopartikkeleita ja niiden vaikutuksia soluihin solunoton jälkeen ilman yksityiskohtaista käsitystä siitä, voivatko näiden vuorovaikutusten tulokset olla suotuisia vai eivät. Positiiviset vuorovaikutukset johtavat paitsi lääkeaineiden toimittamisen lisäksi myös lääkkeiden koostumukseen, jotka on määrätty.

Lopputuloksena ovat tarkemmat lääketieteelliset toimenpiteet ja entistä paremmat innovaatiot robotit, jotka kykenevät antamaan huumeita ja jotka ovat yhteydessä esineiden internetiin (IoT).

Lääkeyhtiöiden, jotka suuntautuvat ulkoistamiseen t & k-aloilla näillä aloilla, EMS: llä on paljon mahdollisuuksia työskennellä innovatiivisten Medtech-yritysten kanssa farmaseuttisen teknologian edistämiseksi.

Kun otetaan huomioon todennäköisyys, että tällä alalla toimiva elektroniikka tuottaa todellista parannusta potilaille, se on palkitseva alue myös toimimiseen.

Phil Simmonds on konsernin toimitusjohtaja EY-elektroniikka. Phil valvoo valmistus- ja toimitustoimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Romaniassa ja Hongkongissa.