Tervetuloa I-Components.com: een

Suomi
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

politiikkaa

Lasku & selvitys

Laskutiedot:


Rakas kaikki käyttäjät, saat virallisen kauppalaskun I-Components.com: n jälkeisestä ostoksesta, lue alla oleva ohje huolellisesti.

1, laskun antaminen

Lasku myönnetään I-Components.com: sta. Laskun summa riippuu maksamastasi todellisesta summasta.
I-Components.com tarjoaa kahta laskutyyppiä, alv-laskun (ei lainkaan) ja alv-erityislaskun (vähennys).
Tehokkaan toiminnan tehostamiseksi ja palautustuottojen välttämiseksi laskut annetaan 5 työpäivän kuluttua siitä, kun käyttäjät ovat saaneet tavaroita.
Täytä oikea osoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero, jotta vakuutukset voidaan toimittaa tarkasti. Jos et täytä näitä tietoja, I-Components.com lähettää laskun samalle osoitteelle kuin tavarat toimitetaan, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ajoissa.

2, alv-lasku

I-Components.com laskee yleensä arvonlisäveron käyttäjille, jotka eivät ole yleisiä veronmaksajia.
Kirjoita oikea yrityksen nimi ja verotiedot laskussa.

3, ALV-erityislaskut

Jos tarvitset "ALV-erityislaskun", ota yhteyttä laskutukseen, muuten I-Components.com: n järjestelmä laskee arvonlisäveron.
Täytä ja tarkista huolellisesti kaikki laskutustiedot, I-Components.com ei ota vastuuta mistään virheestä.
ALV-erityislaskut lähetetään nimenomaisesti, kun olet vahvistanut lähetyksen.
Täytä yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, verotunnus, pankin nimi ja tili, Laskun lähetysosoite, jotta käyttäjät voivat käyttää arvonlisäveron erityistä laskua normaalisti, mutta kaikki täytetyt tiedot ovat verollisia maksuja.
Yrityksen nimen on oltava teollisen ja kaupallisen rekisteröinnin nimi.
Yrityksen osoitteen ja laskun puhelinnumeron on oltava sama kuin yrityksesi tiedot.
Verotuksen rekisteröintinumero on numero & lt; & lt; Tax registrationcertificate & gt; & gt ;, yleensä 15 numeroa.
Pankin nimi ja tilinumero on kirjoitettava molemmille.

4, Ilmoitukset

Jos käyttäjät kirjoittavat virheellisiä tietoja arvonlisäveron erityislaskusta, I-Components.com laskee automaattisesti arvonlisäveronlaskuja ja peruuttaa arvonlisäveron.
I-Components.com ei hyväksy uudelleenkäyttöä koskevan arvonlisäverodirektiivin pyyntöä, jos olemme jo antaneet laskun käyttäjien tietojen mukaan.

5, ystävällinen muistutus

Jos sinulla on epäilyksiä laskuista, ota yhteyttä I-Components.com-rahoitusosastoon.
Jos et saa laskua 30 päivän kuluessa tavaroiden saamisesta, ota yhteyttä I-Components.com asiakaspalveluun. Emme anna laskun lisäaikaa, jos et voi ottaa yhteyttä 90 päivän kuluessa (tilauspäivämäärästä lähtien).
Tuotteen nimi laskuun kirjataan elektronisiin komponentteihin, osanumero kirjoitetaan todellisena järjestyksessä, ei mitään muuta erityistä pyyntöä.

6, Lasku palautetaan

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos huomaat, että laskutustiedot ovat virheellisiä tilauksen mukaan, I-Components.com korvaa ja lähettää oikein asap.
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat vaihtaa laskutustiedot, lähetämme tarkistetun laskun osoitettuun osoitteeseen, kun rahoitusosastomme on vahvistettu.
Ilman asiakaspalvelun hyväksyntää rahoitusosasto ei hyväksy uudelleenlaskettua laskua koskevaa hakemusta puhelimitse, faksilla ja sähköpostilla.